14 Mart 2011 Pazartesi

Hamile kedilerin bakımı

Serbest dolaşım kedi rahat sahibi değil kadar çok bariz bir gebelik fark veya kadar kedi neredeyse başka bir deyişle, sunmaya hazır. Ancak gebelik erken şüpheleniyorsanız, senin kedi uygun gebelik bakımı için bir veteriner görmesi gerekiyor. Gebelik geç fark bile, senin veteriner gezisi hala önemlidir.

Güvenli hamilelik ve sağlıklı bir Doğum sağlamak için senin veteriner bazı temel kan çalışma temel kaynaklar kurmak ve olası sorunları noktaya önerebilir. Bir ultrason erken gebelik teşhis etmek için yararlı bir araç olabilir ve fetal yaş ve gelişim belirlemek. X-rays sonra 45 gün gebeliğin yaklaşık büyüklükleri ve yavru sayısını belirlemede yardımcı olabilir. Sen-ecek bilmek ne beklemek çok yararlıdır ve ne zaman ve senin kedi aslında doğurma olduğunda bu nedenle durumun daha iyi değerlendirebilirsiniz.

Doğum öncesi bakım için senin veteriner'ın önerileri takip etmeli. Kedi evcil hayvan vitamin, ilaç veya diğer ek senin veteriner hekim ile tartışan olmadan vermeyin.

Kedi huzursuz yaklaşık iki hafta önce doğurma olmak ve onu bebekler güvenli bir yer aramaya başlar. Şu anda, o açık bir kedi ise o evine sınırlı ve bir kutu olan doğum vermek sağlanan. Ona tek bir odası, yatak odası gibi sınırlamak için daha iyi bir fikir olduğunu.

Bir "queening kutusu" adlı bu kutu-ebilmek var olmak başka bir şey daha bir tarafı ile bir karton kutu azaltması ya da alt bir büyük plastik saklama kabı yarısını bile. Kutu nereye o-ecek duyumsamak güvenli, sıcak ve kuru tutmak bir odaya loş köşesine gibi bir nokta koyun. Gazeteler kutusuyla hat ve ona yiyecek ve su yemeklerin yanı sıra yakın, ama doğru olmayan queening kutusunun yanındaki çöp kutusu koymak.

Kedi onu odasında tutun. Onu eve geri kalanını içine izin verirseniz, o yavru bir açık çekmece ya da çamaşır sepeti seçebilirsiniz. Onun dışında tamamen izin verir, o onu yavru ön sundurma altında olabilir. Yavru kedi-ecek-si olmak insanlar ile daha iyi, daha fazla pozlama öylesine o onu bebekler nerede olacak ulaşım onlara teslim emin olmak için en iyi yapmak.

Büyük gün için hazırsınız!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari