14 Mart 2011 Pazartesi

Veteriner seçerken dikkat etmeniz gereken 4 kritik nokta

yapmak için en önemli şeylerden biri yavru sonraki ilk senin yeni köpek almak ya da sonra bir veteriner seçin. İş için doğru veteriner seçilmesi son derece önemlidir. Aslında, sizin dog's life tam anlamıyla buna bağlıdır.

Eğer çocuğunuz için bir çocuk doktoru seçerken kullandığınız gibi senin köpek için bir veteriner seçiminde aynı bakım kullanmalısınız.

Yol kılavuzu için ben bir veteriner yeni kürklü arkadaşınız için seçerken dikkat etmeniz gereken 4 en kritik şeyler listesi oluşturduk. Bu yönergeleri izlerseniz, hem senin köpeğin hem de yaşam çok daha kolay yapacağız.

1) Temizlik ve organizasyon

Ne zaman bir restoran yer kalitesini ölçmek yollardan biriyle gitmek banyo ziyaret ederek olur. Onlar işlerini her yönüyle gurur ki emin hissediyorum temiz banyo ise. A veteriner durumunda bu kendi ofis ayarlanmış şekilde görünür. Yerlerde dağınık ve düzensiz ya da daha kötüsü pis ise, iyi bir işaret değildir. Pis muayene odası vardı bir doktora gitmek seçsin? Bu bir, kürklü en iyi arkadaşınız ile içgüdülerine gitmek daha iyi hak ediyor.

2) Başvuruları

Sözlü biridir en güvenilir bir veteriner hekim seçme tüm yöntemleri. Arkadaşlar ve aile üyeleri köpekler var onların veteriner olan isteyin. Nasıl onlar gibi onlara sormak ve daha önemlisi nasıl köpek onları sever isteyin.

3) Dinlemek için senin köpeğin içgüdüleri

İlk ziyaret için bir veteriner, onlar-meli yapmak senin köpek tarafından genel bir inceleme köpekler vücut için herhangi bir olağandışı bulges bakarak veya şişlik hissi. O köpeğin kulakları, gözleri ve dil kontrol etmelisiniz.

Burada önemli nokta, Köpeğinizin dikkat ve o nasıl davrandığını fark etmektir. Köpeğinizin yordamı (sahiplerine olmak dürttü ve prodded sevmiyorum gibi köpekler) zevk olacak muhtemelen değil ama o-meli'var olmak dehşete kapılmış. Veteriner'ın ellerini hafifçe ve kolay bir şekilde senin köpeğin vücuda hareket etmeliyiz.

4) Evinize yakınlığı

Ve son olarak çok yeni veteriner ev makul bir mesafe içinde olması önemlidir. Unutmayın, acil bir durumda, Köpeğinizin veteriner almak için saatte dışarı götürmek zorunda istemiyorum.

Yani anımsamak senin veteriner akıllıca Seç. Dog's life buna bağlı!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

ana sayfaya git yukari